Programma KindKracht

EFT voor een Gezonde Toekomst

Ontdek hoe het Programma KindKracht met Emotional Freedom Techniques (EFT) jullie kind kan helpen bij fysieke en emotionele klachten.

Maken jullie je zorgen om jullie kind?

Als ouders maken jullie je zorgen om jullie kind. Heeft jullie kind last van terugkerende oorklachten, allergieën, driftbuien, slecht slapen, bedplassen of wordt het gepest op school? Misschien merken jullie dat het zich niet goed ontwikkelt en vragen jullie je af wat deze ontwikkeling blokkeert.

Veelgestelde vragen van ouders

  • – Waarom is mijn kind altijd snel boos?
  • – Hoe kan ik mijn kind helpen om te gaan met stress en angst?
  • – Wat te doen bij een paniekaanval van mijn kind?
  • – Waarom heeft mijn kind vaak buikpijn?
  • – Wat kan ik doen bij eczeem?

Oriëntatiesessie: De Eerste Stap

Na een Oriëntatiesessie met bioresonantie ontvangen jullie al veel tools om jullie kind te ondersteunen betreffende leefstijl: voeding, beweging, hydratatie en het verhelpen van verstorende omgevingsfactoren. Maar er is meer nodig om jullie kind verder te begeleiden in zijn genezingsproces. Vaak ligt de oorzaak in gebeurtenissen in het verleden, soms duidelijk en soms niet.

Waarom KindKracht?

Kinderen voelen zich bij mij in de praktijk gauw op hun gemak. Ik krijg vaak terug dat ik veel geduld heb, kalm en op passende momenten humor toepas. Door mijn jarenlange ervaring met kinderen is mijn benadering laagdrempelig te noemen. Het is belangrijk dat kinderen inspraak hebben in hun eigen behandeling, begrijpen wat elke stap betekent en dat zij er invloed op hebben. Het programma maakt ze autonoom, zelfstandig, in hun eigen heling en dat zet ze letterlijk in hun kracht.

Aanpak per leeftijd

Bij jonge kinderen werk ik vaak via de aanwezige ouder(s). Bij oudere kinderen (vanaf 7/8 jaar) leer ik hen de behandeling uiteindelijk zelf toe te passen als dat gewenst is. Ouders zijn altijd aanwezig en doen mee. Kinderen hebben minder sessies nodig dan (jong-)volwassenen om het gewenste behandeleffect te bereiken.

Wat is EFT?

In dit speciale kindprogramma leren jullie Emotional Freedom Techniques (EFT volgens de grondlegger Gary Graig) op jullie kind toepassen. Zo kunnen jullie als ouders jullie kind helpen los te komen van fysieke en emotionele klachten.

Twee manieren van EFT-toepassing via de ouder(s)

  1. – Kloppen op jullie kind zelf: Als het kloppen niet gewenst is, leren jullie de methode Touch & Breath. Dit is een zachte EFT-aanraking waarbij jullie ook gebruik maken van een kalme ademhaling.
  2. – Doen alsof jullie je kind zijn: Toepassen van EFT op jezelf alsof jij je kind bent.

Beide EFT-aanpakken zijn even krachtig en ik ondersteun jullie om dit specifiek en vol vertrouwen toe te passen in de nodige situaties.

Wanneer het mogelijk is voor het kind, leert het kind zelf EFT op zich toe te passen.

Wat kunnen jullie verwachten?

Kinderen reageren vaak heel snel op de behandeling. Het is mogelijk dat jullie kind na één sessie al grotendeels klachtenvrij is. Soms gebeurt dit pas na twee of drie sessies. De ervaring leert dat drie sessies echt nodig zijn om ouders te leren hun kind goed te ondersteunen. Hierdoor kunnen jullie deze aanpak op de lange termijn vol vertrouwen inzetten in verschillende situaties waarin ziekte een rol speelt. Tussen de sessies door ben ik goed bereikbaar als back-up en kun je altijd met je vragen bij mij terecht.

Bij ernstig trauma kan het zijn dat er meerdere sessies nodig zijn. Hoeveel, dat kan ik niet altijd zeggen van te voren. We blijven in goed overleg met elkaar.

Investering om te leren je kind zelf te kunnen helpen

Ik bied jullie dit programma aan voor € 367.

Zet jullie kind sterk in zijn schoenen!

Help jullie kind weer vertrouwen te krijgen in zijn eigen lichaam en zet het sterk in zijn schoenen met het Programma KindKracht. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om een (gratis) kennismakingsgesprek in te plannen.

Een (gratis) kennismakingsgesprek kan telefonisch, maar ook in mijn praktijk.