Weet je dat...

je heel veel biochemische processen in het lichaam permanent ten positieve kunt wijzigen ten behoeve van een sterke gezondheid?! Bij verkeerd ademen (te diep, te snel, onregelmatig, adem inhoudend) laat je lichaam allerlei reacties zien.

beschermende reacties bij verkeerd ademen

Gevolgen door verkeerd ademen

Klachten als pijn op de borst, onregelmatige hartslag, tintelingen, oorsuizen, duizeligheid, altijd een verstopte neus en/of slijmprop in de keel (vaak moeten kuchen/keelschrapen), angstaanvallen, depressiviteit, burn-out, slecht slapen en moe wakker worden, hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, snelle verzuring/duizeligheid/misselijk voelen bij het sporten, diverse soorten kanker... Kortom, er zijn ongelooflijk veel lichamelijke klachten gerelateerd aan een verkeerde ademhaling.

Ademhaling weer in balans

Je ademhaling weer in balans krijgen

Het verstoorde biochemische proces komt doordat je de balans van in- en uitgaande lucht verstoort. Krijg je teveel van het één en te weinig van het andere binnen. Simpel uitgelegd. Dus als je dát voor elkaar kunt krijgen met je ademhaling… kun je dat natuurlijk ook weer positief wijzigen met een andere ademhaling!

Individuele Ademtherapie bestaat uit minimaal 5 sessies van 1 uur.

Alle rechten zijn voorbehouden aan © Scan Your Health. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing evenals het Privacy beleid.