Heb jij ook zin in een avond waar mogelijk het onverwachte op tafel komt?
Een ‘hehe vanonder de oppervlakte… dat wist ik stiekem al en ga ik nu echt mee aan de slag-inzicht’ of een ‘goh, bestaat dat ook?!’ 😉
Uhm… en ook weer een avondje onder gelijkgestemden, heerlijke diepgaande gesprekken!
We leggen kaartjes voor elkaar, runen, wichelroede, pendelen of watdanook (gewoon kletsen is ook toegestaan)
Misschien kun of wil jij iets dat niet in het rijtje staat? Neem mee, laat zien, vertel er wat over.

Een interessante en interactieve workshop met een knipoog en serieuze ondertoon!
Verschillende ademtechnieken komen aan bod voor diverse momenten… zoals:

Word je ‘s ochtends wakker… ben je nog steeds moe! Niet er uit te komen!
Natuurlijk is het ‘handig’ om aan de oorzaak te werken, maar ook al fijn als je een ademtechniek kunt leren die je op dat moment eenvoudig kunt inzetten om je nét even dat zetje te geven.

Continu afgeleid zijn, maar KOM OP, MOET ME NU ECHT CONCENTREREN OP… de administratie, dat ene belangrijke mailtje, het maken van een (belangrijke) keuze, de belastingaangifte. Ook hiervoor bestaat een ademtechniek waarin je snel en eenvoudig in je centrum zit en de focus vindt om door te zetten en iets af te maken.

Overdag futloos, WAT EEN DIP ZEG, is het pas 14:00 u? Oeaaahhh… moet nog 3 uur werken… jep, je raadt het al… ook hiervoor bestaat een ademtechniek. Zelfs een helende, als je deze vaker inzet dan 1x per dag (bijvoorbeeld in de rij bij de kassa en je mag ‘m ook toepassen achter het stuur).

De 4e…. richting bedtijd… we luiden het vertrek naar een andere dimensie alvast een beetje in. Neem jij je blinddoek mee? Bijvoorbeeld een slaapmasker, maar theedoek is ook goed.

Alle rechten zijn voorbehouden aan © Scan Your Health. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing evenals het Privacy beleid.