NES Health

NES Health is toonaangevend op het gebied van bio-energetica: het bestuderen, detecteren en corrigeren van energie in levende systemen.
Ze hebben tientallen jaren besteed aan het in kaart brengen van de energie- en communicatiesystemen van het lichaam. Samen worden deze het menselijk lichaamsveld genoemd, dat fungeert als een controlesysteem voor de fysieke activiteit van het lichaam.

Als dit veld te weinig kracht heeft of verstoord is, kan het het lichaam niet optimaal besturen en kunnen de lichaamscellen en -systemen beginnen te blokkeren ofwel in een hangende heling vast zitten.

Symptomen beginnen vaak met zich gewoon moe te voelen, maar ze kunnen overgaan in vrijwel elk bekend gezondheids’probleem’. Wanneer we de werking van het lichaamsveld verbeteren en dit combineren met opruimen van stress en trauma, inzetten van goede voeding, keuzes in levensstijl, kan het ongelooflijke genezingssysteem van het lichaam het overnemen en beginnen met het (verder) herstellen van de gezondheid van het lichaam en de geest.

Het NES Health-systeem omvat drie stappen:

 

1) Beoordeling van het lichaamsveld

Ik gebruik hun scantechnologie om je in slechts enkele seconden een holistisch welzijnsrapport te geven. Hoewel dit geen medische beoordeling is, toont het bio-energetische matchingsproces van de scan vaak een sterke correlatie met bekende gezondheidsproblemen. Maar nog belangrijker is dat deze benadering op zoek gaat naar het onderliggende probleem, zodat we gezondheidsproblemen bij de wortel kunnen aanpakken met bio-energetische oplossingen.

Als je wilt, kun je ervoor kiezen om een scanner voor jezelf te kopen of in je account de Voicescan te doen en vanuit je eigen huis te scannen. De resultaten worden naar mij opgestuurd. Dit bespaart je tijd en benzine. In dit geval begeleid ik je via telefoon of internet en worden de aanbevolen infoceuticals naar je huis gestuurd.

In het filmpje geef ik je een inkijk in het verloop van een bioresonantiesessie.

2) Deblokkeer en verjong

Als we fysiek samenwerken, bij mij in de praktijk of binnen het Westland bij je thuis, omvat mijn service het gebruik van het NES miHealth apparaat. Dit unieke apparaat maakt gebruik van PEMF-technologie met eigen veldcorrectiesignalen van NES Health. We kunnen ook “on body” werken met bio-elektrische stimulatie die real-time biofeedback gebruikt om je lichaam precies te geven wat het nodig heeft. Dit kan veel snelle resultaten opleveren. We gebruiken het ook om energieblokkades op te ruimen en te beginnen met het verjongen van je energieveld voordat je mijn praktijk verlaat.

3) Herstel de juiste informatie

Tot slot voorzie ik je van vloeibare remedies die Infoceuticals worden genoemd. Deze helpen het energieniveau en de informatiestroom van het lichaamsveld te optimaliseren, zodat de juiste communicatie plaatsvindt. Een gezond lichaam draait om energie en communicatie.

Deze remedies hebben duizenden mensen over de hele wereld geholpen en ze zijn eenvoudig in te nemen door wat druppels in water te doen en het water op te drinken.

Dr. Masuru Emoto

Je kent misschien het werk van Dr. Masuru Emoto?

Hij toonde aan dat water de herinnering van zijn omgeving vasthoudt, inclusief de blootstelling aan positieve en negatieve geluiden en concepten.

Blootgesteld aan positieve ervaringen, vormde het water in zijn experimenten prachtige kristallen.

Blootgesteld aan negatieve ervaringen, nam het misvormde vormen aan.

Mogelijk ben je geïnteresseerd om te weten dat hij ED1 en ED2 (infoceuticals) heeft vergeleken met een niet-bedrukte waterbron.

Hier zijn afbeeldingen van zijn resultaten:

wil je contact?

Scroll naar boven