Joyce Hendriks

Ik ben Joyce

En help jou graag om met jezelf aan de slag te gaan, zodat je weer die levenskracht in je voelt!

Die wens had ik ook ooit. Mijn medische diagnose was hypothyreoidie (een traagwerkende schildklier) en slikte dagelijks 125 mcg Tirosint. Nu niks meer.

Hoe het begon

Ik geloofde door het regulier medisch circuit dat mijn schildklier te langzaam werkte. Een auto-immuunziekte. Dus een deel van mij werkt niet goed? Hoe kan dat nou? Ja, het kan erfelijk zijn. “Kun je daarvan genezen?”, vroeg ik mijn internist. Hij antwoordde dat dit niet kon, natuurlijk, en mocht ik ooit zwanger willen worden, dan moest ik hem (na x periode instellen op de juiste dosering) dat weer laten weten, want als ik te laag gedoseerd zat, was dat heel erg gevaarlijk voor het kindje in mijn buik. Zo, daar schrok ik wel even van. Heb jaren medicatie geslikt en een paar keer gewisseld van merk, want ik had toch ook last van bijwerkingen. Ondertussen ervoer ook stress door privé omstandigheden en ik merkte dat ik lichamelijk achteruit ging. Ik kon niet meer duursporten, want binnen no time sloeg mijn hart op hol en zat ik op 210 met een hart dat mijn lijf uit fladderde. Ondertussen werd ik logopedist. Leerde op de opleiding en via mijn klachten heel veel over de ademhaling en vooral het neurologisch en energetisch deel van mijn lijf vond (vind ik nog steeds) magisch interessant!

Inspiratie en leren

Als logopedist kwam ik samen te werken met verschillende disciplines in een medisch centrum. De diëtist heeft mijn voedingogen verder geopend.

Ik ben gaan graven naar dé kennis voor mij, zodat ik mijn lichaam kon helen. Bezocht healers, orthomoleculair artsen, natuurgeneeskundigen, Chinese arts (zij was uiteindelijk de enige die mij bijna van mijn medicatie af hielp, tót ik zwanger werd… ging het mis), homeopaat (hielp ook vrij goed… tot ik zwanger werd)

Na mijn derde zwangerschap riep ik:” Ja en NU is het klaar! Ik wil van die medicatiezooi af en ik geloof dat mijn lichaam zichzelf kan helen!”

Via social media kwam ik op Anthony Williams, Medical Medium (MM). Boeken verslonden. Mee aan de slag! Kwam heel ver met deze voedingsadviezen, maar nét niet voldoende en voelde dat ik een steun in de rug nodig had. (weer) Via social media kreeg ik een link van een NES-Health therapeut. Er ging een wereld voor mij open! Wauw. Dat was even zorg op maat en heel diep! Samen met de voedingsadviezen van MM en deze therapeut maakte ik ineens vorderingen. Binnen 3 maanden van mijn medicatie af en het is zo gebleven. Toch had ik nog een stressgerelateerde triggerpoint in mij dat mijn schildklier kon triggeren. Door vrienden werd ik weer op het spoor gezet van ademen en kreeg ik een Ademdag cadeau (nog steeds heel dankbaar JW en M) Met het idee dat ik wel een adempauze verdiend had. En WOW, dat was het! Ik dacht dat ik vanuit mijn opleiding Logopedie al veel wist, maar hier moest ik nog meer van weten! Boeken verslonden, podcasts geluisterd, films gekeken, cursussen gedaan. En vooral, zelf aan de slag. Daarna met anderen aan de slag gegaan en nu lees jij dit.

Ja, ik ben in mijn superpower gekomen! Ik kan dit. Jij kunt dit ook.

Allerlei interesses...

Magnetiseren is mij niet vreemd. Rider Waite tarot leg ik inmiddels ongeveer 15 jaar.. (er volgt hier vast nog wel een cursus over) Sjamanisme vind ik een prachtig onderwerp (zo is de kolibrie, mijn krachtdier, in mijn bewustzijn ontstaan) Praten over extradimensionals, extraterrestrials of intertijdse mensen vind ik heerlijk. Wonen we nou op een kleine ronde aardbol, een platte aarde, een holle of een donut? Matrixgevoel? Mudflood. Tartarië. Vrije energie. Cloudbusting.

Interessante links:

www.voeten.com

www.healingfeeling.nl

Alle rechten zijn voorbehouden aan © Scan Your Health. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing evenals het Privacy beleid.