Joyce Hendriks

Ik ben Joyce

En help jou graag...

... om met jezelf aan de slag te gaan, zodat je weer die levenskracht in je voelt!

Die wens had ik ook ooit.
Mijn medische diagnose was hypothyreoidie (een traagwerkende schildklier) en slikte dagelijks 125 mcg Tirosint. Nu niks meer.

25 jaar geleden ontwikkelde ik een traagwerkende schildklier na een langdurige periode van stress en trauma. Sporten werd moeilijk door hartklachten en er volgden onderzoeken in het ziekenhuis bij cardioloog en internist. Medicatie werd gestart voor de schildklier.

Na enkele jaren werd ik mij  bewust dat reguliere geneesmiddelen geen oplossing boden, maar symptoombestrijding en dat er van een falend lichaam toch zeker geen sprake kon zijn. De zoektocht begon naar heling en dus ook de weg naar binnen: ontdekking van de Chinese geneeswijze, ayurveda, yoga, meditatie, hypnose, homeopathie. De lijn was opwaarts, maar er leek steeds iets te ontbreken, dus de zoektocht ging verder.
Ik startte een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut aan het Johan Borgman College in Utrecht.
Kwam daarna in aanraking met Anthony William, medical medium, wat een belangrijke sleutel bleek te zijn.
Vervolgens met mijzelf aan de gang met kennis uit de logopedie wat betreft houding, neurologie en ademhaling.
Parallel daaraan een traject met een NES Health practitioner.
Deze combinatie bleek nét dat zetje te geven om medicatie af te bouwen, uiteindelijk medicatievrij te zijn en verder op eigen kracht lichaam en geest helen.

De opleiding tot NES Health practitioner afgerond. Volgde een ademdag en cursus bij Jerome Wehrens en opende mijn eigen praktijk Scan Your Health, bioresonantie en ademtherapie.

Ik scan mensen en leer hen zichzelf te scannen.

Jij kunt jezelf leren lezen en helen. Die kracht ligt écht in jou en soms… heb je een beetje hulp nodig.

Alle rechten zijn voorbehouden aan © Scan Your Health. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing evenals het Privacy beleid.