Aanbod

Scan Your Health Gezondheidsformule

1. NES Health Bioresonantie

2. Emotional Freedom Techniques (EFT) 

3. Ademtherapie

Vertrouw in de kracht van 3!

Ik kan je herstel bieden voor de lange termijn in de vorm van een holistisch programma, samen met jouw commitment. In de programma’s zijn de drie hoofdonderdelen verweven met elkaar.
Alles wat je leert binnen één van de programma’s kun je altijd bij jezelf toepassen wanneer nodig en daar kun je de rest van je leven profijt van hebben!
Binnen al de programma’s wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam verder gestimuleerd. En heel belangrijk: ook jouw zelfsturend vermogen gaan we samen verder ontdekken! Mijn combinatie dat werkt op reis naar een optimale gezondheid:
  1. NES Health Bioresonantie, behandeling in het energieveld en de bijhorende coachingsessies;
  2. Emotional Freedom Techniques (EFT), het loskoppelen van (steeds terugkerende) negatieve emoties na/tijdens stress en trauma;
  3. Ademhaling en Lichaamsbewustzijn, om jezelf los te maken van oude neurologische en fysieke patronen.
Deze drie onderdelen vallen onder de programma’s in het aanbod dat je hieronder ziet.
Voor of na een gratis (telefonische) intake kies je voor een programma dat jou past.

Vind je de stap naar één van de bovenstaande programma’s te groot en/of wil je eerst wat bekender/vertrouwder raken met mij en hoe ik werk? Overweeg dan bijvoorbeeld eerst een kennismakingsconsult, waarna we overleggen hoe een eventueel vervolg eruit kan zien. Zo kun je daarna ook kiezen voor een strippenkaart van 3 of 6 consulten Bioresonantie, Ademtherapie of EFT. Combinaties maken is niet mogelijk, het advies is dan om voor een programma te kiezen.
Aanvullende producten als infoceuticals, detoxmiddelen, supplementen, e.d. zijn niet in deze prijzen inbegrepen.

Daarnaast is er een apart programma voor kinderen tot 12 jaar. Dit is wél inclusief (kleinere kind-)infoceuticals.

Zie aanbod hieronder!

Workshops, lezingen en cursussen

Ik geef ook workshops op het gebied van Adem en EFT, waarbij de nadruk ligt op het leggen van gezonde patronen, vanwaaruit je nadelige gewoonten los kan laten om weer bewust te genieten van ontspanning, een zowel lichamelijk als geestelijk en spiritueel welbevinden.

Voor meer informatie over aankomende evenementen …

wil je contact?

Scroll naar boven