Nes Health Bioresonantie bodyscan

Ontdek het NES Health Bioresonantie systeem

NES Health staat momenteel aan de top van bio-energetica, een baanbrekend domein dat zich richt op het begrijpen, detecteren en corrigeren van energie in levende systemen. Met decennia aan expertise hebben zij het menselijk lichaamsveld in kaart gebracht, een complex systeem dat werkt als een controlemechanisme voor de lichamelijke functies.

Bioresonantie Nes Health bodyscan

Het aanvullend belang van EFT, Adem en Leefstijl

Wanneer dit energieveld verzwakt is of verstoord wordt door onderliggende factoren zoals stress, kan het lichaam niet meer optimaal functioneren. Dit kan leiden tot een reeks aan symptomen, van vermoeidheid tot ernstige gezondheidsproblemen, resulterend in chronische ziekten. Gelukkig kunnen we door het verbeteren van het lichaamsveld middels Emotional Freedom Techniques (EFT), in combinatie met gezonde voeding, leefstijlkeuzes en de ademhaling, het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeren en herstel bevorderen!

Geavanceerde technologieën

In mijn praktijk maak ik gebruik van twee geavanceerde technologieën, waaronder:

Bioresonantie BWS Systeem

Bioresonantie scan met de handscanner

Deze scanapparatuur biedt in enkele seconden een holistisch welzijnsrapport. Hoewel dit niet als een medische diagnose gezien mag worden door huidige wetgeving, correleert het wel vaak met bekende gezondheidsproblemen en legt het als het ware de onderliggende oorzaken bloot, zodat we heel snel inzicht krijgen in jouw geest-lichaamsprocessen.

Het toepassen van Bioresonantie tijdens de Oriëntatiesessie levert jou heel veel op, namelijk:

Inzicht in leefstijl:

Door te begrijpen hoe je lichaam reageert op de omgeving, kan jij aanpassingen maken in jouw levensstijl om gezonder te leven en mogelijke triggers voor klachten te herkennen en vermijden. Denk maar aan hydratatie, beweging, wanneer en hoe je eet, contact met de natuur (buiten zijn) en welke stressfactoren er zijn.

Evaluatie van orgaanenergie en -kracht:

Dit kan helpen om te bepalen of organen optimaal functioneren en of er sprake is van eventuele energieblokkades die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Indien nodig kan jij gerichte maatregelen nemen om die energiebalans weer te herstellen.

Begrip van communicatie tussen lichaamsvelden:

Dit inzicht kan helpen bij het optimaliseren van dagelijkse gezondheid en bij het bevorderen van helingsprocessen. Door te begrijpen hoe verschillende lichaamsvelden met elkaar communiceren, kan jij gerichte acties ondernemen om de communicatie te verbeteren en je algehele gezondheid bevorderen.

Identificatie van stress en mogelijke trauma’s:

Door stressoren en trauma’s te (h)erkennen en hun invloed op het lichaam te begrijpen, begrijp je ook wat mijn toegepaste strategieën zoals EFT en Adem om stress te verminderen en trauma’s te verwerken voor jou kunnen betekenen. Wat kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid en (emotioneel) welzijn.

Evaluatie van voedingsstoffen en gifstoffen:

Door te onderzoeken hoe het lichaam reageert op voedingsstoffen en gifstoffen, kan jij je dieet en levensstijl aanpassen om voedingsstoffen beter te benutten en gifstoffen te vermijden, wat kan leiden tot een verbeterde algehele gezondheid en welzijn.

miHealth Apparaat

MiHealth PEMF apparaat

Tijdens een Bioresonantiesessie maak ik ook gebruik van het NES miHealth apparaat. Door slimme bio-elektrische stimulatie te gebruiken, kunnen we je lichaam ondersteunen en energieblokkades al opruimen.

Wil je meer weten over hoe een Bioresonantiescan bij mij in de praktijk in zijn werk gaat? Kijkduur: 17 minuten.

Bekijk dan de video hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *